Search
Mulder Petfood verpakken in karton duurzaam recycling

Werken aan een duurzame toekomst

Mulder Petfood werkt aan een duurzame toekomst. Met onze CO2-invriesinstallatie en warmteterugwinningssysteem streven we naar kwaliteitsbehoud en milieuverantwoordelijkheid in al onze operationele processen.

Mulder Petfood verse diervoeding in shockvriezer

Duurzame warmteterugwinning

Met het oog op het behoud van kwaliteit van onze verse producten investeerden we in een duurzame CO2-invriesinstallatie. Deze vriest de versproducten snel in, zodat de optimale kwaliteit behouden blijft gedurende het hele proces. Het bijzondere aspect is de warmteterugwinning, waarbij we 15 m³ water kunnen verwarmen. Dit water wordt vervolgens efficiënt gebruikt voor de dagelijkse schoonmaak van onze productielocatie. Zo borgen we niet alleen de hygiëne, maar streven ook duurzaamheid na in onze operationele processen.

verpakken diervoeding in folie zakjes maatwerk

Verpakkingen duurzaam en recyclebaar

Duurzaamheid streven wij na door het hele bedrijf. Daarom zijn ook onze verpakkingen recyclebaar. Het recyclen van onze verpakkingen vermindert de druk op het milieu. Het doel is onze ecologische voetafdruk steeds verder te verkleinen. Daarnaast zijn wij dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten om de belasting op het milieu van onze producten zo laag mogelijk te houden. Tot slot dragen wij ons steentje bij aan het reduceren van voedselverspilling doordat wij reststromen uit de humane voedingsindustrie verwerken.

Mulder Petfood team Petra Aartsen

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?
Wij helpen u graag!

Mulder Petfood ster

Uitstekende
service

Mulder Petfood ster

Meer dan 50 jaar
ervaring

Mulder Petfood ster

Eigen productie
en transport

Mulder Petfood ster

Maatwerk

Mulder Petfood ster

Premium
kwaliteit

Bekijk onze film en
Maak kennis met Mulder!

Mulder Petfood machine wolf productie Hans Aartsen

Wat wij voor u kunnen betekenen?
Vraag ons geheel vrijblijvend om informatie!

Daarom Mulder Petfood!

Mulder since 1969